9 maart 2019

Registreren

Met de registratie op een online bingo website maak je een spelersrekening aan. Met de spelersrekening kun je vervolgens geld overboeken naar de online bingo website op gewoon gratis spelletjes spelen. Op deze pagina geven we je meer uitleg over het registreren bij een bingo website. Bij elke unieke bingowebsite kan dit proces net iets anders verlopen. We kunnen moeilijk alle verschillende mogelijkheden beschrijven, dus dit is een algemene uitleg van een normaal registratieproces.

Wat heb je nodig om te registeren?

Om je voor bingo online te registreren moet je een aantal persoonsgegevens invullen. Daarvoor is het handig om je paspoort, ID-kaart of rijbewijs bij de hand te houden. Het is namelijk erg belangrijk om de persoonsgegevens correct in te vullen. Bij het maken van uitbetalingen controleren de bingosites steekproefsgewijs of de gegevens van de spelersrekening kloppen. De volgende persoonsgegevens moeten normaliter ingevuld worden:

 • Voornaam
 • Achternaam
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Geboortedatum
 • Geslacht
 • Straatnaam
 • Huisnummer
 • Postcode
 • Woonplaats
 • Land

Hoe verloopt het registreren?

Registreren BingoJe gaat naar de bingosite naar jouw keuze en drukt op de knop Registreren of Aanmelden. Vervolgens kom je op de inschrijfpagina van de bingosite. Daar moet je een aantal gegevens invullen. Bij sommige bingosites moet je een gebruikersnaam bedenken, terwijl je bij andere bingosites voldoende hebt aan je e-mailadres. Bij alle moet je echter een sterk wachtwoord invoeren. Vaak moet deze uit minimaal 8 karakters en een combinatie van letters en cijfers zijn.

Als laatste moet je aantal vinkjes in een paar vakjes plaatsen. Dan schrijf je je bijvoorbeeld in voor nieuwsbrieven waarin promoties worden bekend gemaakt en dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarde van de betreffende bingosite. Indien je ook een welkomstbonus hebt geselecteerd moet je ook nog een vakje aanvinken dat je kennis hebt genomen van de bonusvoorwaarden. Dit is de laatste stap bij het registreren. Het hele registratieproces kan binnen 5 minuten voltooid worden.

Om jouw e-mailadres te verifiëren stuurt de bingosite op het eind van e-mail naar dat e-mailadres. Ga naar je digitale postvak om deze mail te openen en op de verificatielink te klikken. Soms kan het voorkomen dat de e-mail van de bingosite in de Spam folder terecht is gekomen.

Wel of geen welkomstbonus nemen?

Dit is een veelgestelde vraag onder nieuwe bezoekers. Dit stellen ze vaak aan zichzelf en zoeken het vervolgens op Google op. Een ding dat je moet weten over welkomstbonussen is dat je de bonusbedragen niet zomaar kan uitbetalen. Dat bedrag moet eerst een x-aantal keer worden gebruikt voor het kopen van bingoloten. Daarnaast moet je altijd de kleine lettertjes van de bingo welkomstbonus tot je nemen. Daarin staan regelmatig uitzonderingen en speciale bepalingen in het nadeel van de speler. Weet je dat niet? Dan loop je het risico dat de bingosite een uitbetaling weigert.

Wil jij echter nergens aan gebonden zijn bij het maken van uitbetalingen, dan is het weigeren van een welkomstbonus wellicht iets voor jou. Daarmee laat je wel een kans liggen op extra grote winsten, doordat je met een welkomstbonus met grotere bedragen loten kan kopen. De bingosite verdubbelt minimaal je storting, dus je hebt twee keer zoveel kans op prijzen.