22 januari 2017

Bingo stortingsbonus

Bingo Stortingsbonus VoorbeeldBingosites draaien om plezier en om die grote winsten met de spelers te vieren. Schrijf je bij een online bingosite in en je krijgt als cadeau een stortingsbonus. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een bedrag over te maken. Het minimumbedrag verschilt per bingosite, maar bedraagt slechts € 10 of € 20. De grootte van de stortingsbonus hangt af van de grootte van de storting. Meer storten is meer bingo stortingsbonus (tot een maximum). Zo simpel is het!

Wat zijn de voorwaarden voor de bingo stortingsbonus?

Als het te mooi is om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Voor elk cadeau of presentje is een tegenprestatie nodig. De tegenprestatie voor de stortingsbonus is dat je geld overmaakt naar je saldo op je bingoaccount. Alleen moet de tegenprestatie wel in verhouding staan tot het cadeau of presentje. Adverteert een bingosite groot met “€ 500 welkomstbonus“, dan is het goed om even verder te kijken naar de voorwaarden voor deze bingo stortingsbonus.

Het gaat om het volgende bonusvoorwaarden:

  • Uiteraard moet je ouder zijn dan 18 jaar
  • Claimen van de bonus moet binnen een aantal dagen
  • De bonus moet binnen een aantal dagen vrijgespeeld worden
  • Je kan slechts met één promotie tegelijk spelen
  • Minimaal het minimumbedrag storten en in één keer
  • Om winst uit te keren moet het bonusbedrag x keer ingezet worden

In alle jaren waarin wij online bingo speelden hebben we heel wat bonusvoorwaarden mogen doorlezen. Helaas tot onze spijt, want dat kost best wat tijd. De conclusie is dat geen enkele bonusvoorwaarde hetzelfde is. De uitgangspunten zijn hetzelfde en vaak staan er dezelfde zinnen in. Maar waar de ene bingosite kiest voor een looptijd van 30 dagen kiest een andere voor 14 dagen. Kiest de ene voor een wagering requirement van vijf keer, kies een andere voor zes keer.

Op een bepaald moment krijg je handigheid, maar dat was een goede reden voor ons om een vergelijking te maken van de bingosites. Probleem opgelost!

Extra aandacht voor wagering requirement

Een hele belangrijke voorwaarde is de inzetvereiste dat men ook wel de wagering requirement noemt. Dat is de laatste bullet in de opsomming. De bingosite vereist bijvoorbeeld dat je de stortingsbonus van € 50 minimaal vier keer moet inzetten. Dan moet je voor minstens € 200 aan bingoloten kopen voordat je de winst mag uitcashen. Totdat je dat bedrag behaalt kun je alleen je storting uitbetalen, maar niet de winst. Zodra je bonusgeld op is, dan kun je bingoloten van je eigen geld lopen.

Veel bezoekers verkijken zich op de inzetvoorwaarde. Ze denken extra speelgeld te krijgen en dat naar hartenlust aan bingoloten te kunnen besteden. Om vervolgens kans te maken om een snelle, maar mooie winst. Met als einddoel om een “hit-and-run” actie uit te voeren. Oftewel, geld storten, winnen en weer vertrekken. Om dit soort misbruik te voorkomen is er de inzetvoorwaarden. Je krijgt dus wel gratis geld, maar bent dan wel verplicht dat op een nette manier op de online bingosite te besteden.